Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Tvåfärgat chip

Förtvivlat,
akut,
och och om.

Det skulle aldrig bli något mer,
aldrig igen.

Jag känner till refrängen,
under kudden med täcket på,
vet jag det så väl,

musiken kommer att fånga mig, igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann