Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Blankt. Så totalt.

Jag vill kunna ge,

kunna kyssa spegeln så blank,

Jag vill kunna älska,
i en värld fattig på kärlek,
en värld så kall.

Jag bubblar av känslor,

du är pank,
jag bad dig skriva,
men pappret är blankt.

Jag har fallit igen,
ja,
jag lovar det är sant.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann