Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt

det rullar och bullrar mot
fors-bottens stenar av
stockar som kullrar
stegrar sig och skenar

du sitter mitt i bruset
bedövad av forsen och
dränker dig i ruset av
björkarna och forsen

du dränker dig i ruset
av björkarna och forsen

du dränker dig i ruset
av björkarna och forsen.




Fri vers av symaskinstankar
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar