Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Brusten klorofyll

Svarta marknaden är alltid för dyr,
men billigare än ett liv.

Vissa står ut,
extremt, sådär som en i mängden,
(och)
det händer att jag blommar mest,
när jag är vissnast av alla.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 20:23



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Titeln är mästerlig!
Innehållet är såklart fint det med.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann