Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Fyra bokstäver

Du är som finast,
när du trummar med dina skor mot golvet.

Tyget ger min svartvita värld färg,

( och jag tror att)
mitt hjärta pulserar extra hårt när du sitter så halvt dyster,
ovanför bordet,
och tecknar i väntan på lycka,
(sådär. )

Fyra bokstäver är namnet du bär.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann