Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelse

 

 

 

bli inspirerad

för poeten ett måste

detta föder dikt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-09 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ur sorg och gamman
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP