Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kl. 15.15


Ett ögonblick i tiden

 

 

 

solen uppå sky

ler så glatt och muntert nu

hösten värmer sig




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-10 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert !
2017-10-10

  Per Drysén
Fint fångad tidsbild
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP