Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld

 

 

 

 

säg

vem berövade barnasjälar

deras livsglädje

vem stal deras barndom

vem lät skuggorna 

mörka deras sinne

vem ska rädda dem

från skuggornas värld

vem vågar se deras oskyldiga ögon

fulla av skuld och skam

över vuxenvärldens övergrepp

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-10 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört
det onämnbara
såret
som går upp vinddraget från dörren

2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP