Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conclusion

 

 

 "As long as you keep discussing

your garden - 

never overgrows"




Fri vers av Densen VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-10 20:58



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Underfundigt:)
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP