Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänsla

 

 

 

 

november gråkallt

braskamin sprakar av eld

varma koppen god




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-11 10:01



Bookmark and Share


  Per Drysén
Trivselfaktorer i nutid
2017-10-11

  MALVAA VIP
varma känslor är också goda :)
2017-10-11

    ej medlem längre
härlig känsla i denna
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP