Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

 

 

 

de minnen jag har

på dem jag spar

alla är inte fina

de är ändå mina

 

att se bakåt kan smärta

jag var ju bara en snärta

den lilla flickan jag ser

hon finns inte mer

 

hennes känslor dock finns kvar

så levnadsglad alla dessa da'r

men mörker lurade bak hörn

självkänslan fick sig en törn

 

hennes kropp ett redskap blev

hon med mödosamma steg klev

barndoms glada dagar slut

annan inte lärt sig veta hut

 

gråten i själen bodde

ingen vuxen trodde

hennes ord inget värda

hon tvungen var uthärda

 

båd dag och natt rädd

också i sin bädd

gråt som ingen hör

det onda som ej upphör

 

att flytta var befrielse

hon ej kände ruelse

vingklippt, illa medfaren

hon var ändå erfaren

 

lät män nyttja hennes kropp

hon ändå förlorat sitt hopp

mänskligheten var  ej att lita på

det gjorde detsamma ändå

 

så levde hon i flera år

den tiden var väldigt svår

nu flickan vuxen är

men minnet med hon bär

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-11 11:45



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
den lilla flickan finns alltid där innerst inne oavsett oldern :)
2017-10-11

    ej medlem längre
minnen lever kvar
i alla dar
är de tillräckligt svåra
räcker draget från dörren
att såret öppna
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP