Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt

 

 

 

tiden långsamt rinner

kanske snart jag finner 

lugn och ro i själ

det är ju för väl

att härdad är min hud

jag får tacka min Gud

jag inte långsint är

inte heller tvär

men ibland det känns

nästan så det bränns

det bitterljuva minnet 

som sitter i sinnet 

det bleknat så smått 

medan tiden gått 

snart det förgått

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre

folk vänder sig om och läser
men det vet vi varför

störtbra rim
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP