Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbart

 

 

 

 

varför förneka det uppenbara?

var och en söker sitt

oftast sitt eget

tillfredsställelse till egot

bekräftelsen av andra

jag är också sedd

inte längre utan betydelse

hur nu detta räknas som signifikant




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjunger numera
Varje gång jag ser dig
är det som allting stannar till ....
kram <3
2017-10-11

    ej medlem längre
sjunger numera
Varje gång jag ser dig
är det som allting stannar till ....
kram <3
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP