Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halmstrå

 

 

 

likt en drunknande

klamrar jag mig fast

vid ett halmstrå

medveten om

det omöjliga

jag kommer att drunkna

i hopplöshetens hav

bara ett mirakel

kan rädda mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-11 18:52



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Mirakel sker allt som oftast
kära dikterska !




















2017-10-12

  Fulbergarn
Flytväst hjälper föga, man man kan andas under ytan i halmstrået om det inte är sönderklamrat. Bra beskrivet.
2017-10-11

    ej medlem längre
här kommer frälsarkransen ;)
kom just från körsången

I love you baby like a flower loves the
spring :)
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP