Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så det är

 

 

 

det är inte du

det är jag

du vet att det är jag

det skulle vi aldrig erkänna




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alltid samma fråga
vem är vem
det gör väl detsamma :)
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP