Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med framtiden bakom sig


Andra fåglar i staden

Ingenting är längre som förut
när allt är som akterut.

Jag minns det än.
Det är som vanligt.
Jag kommer från framtiden
och lever bakåt.

Ett sommarminne
från en glömd framtid...
Eller bara en imaginär punkt.

Nu återstår förvirringen.

För vir ringen.
Men på en högre nivå.

Eftervirringen...

Ingenting är längre som förut
när allt är som akterut.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som en sång med kanske en Stefan D. Bekant på något vis. De flesta föds och dör. Att de känns som kluvna likt gräddiga tårtor, var en variant.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP