Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oskrivande


ess-tetikens maxlabb

ofta när jag skriver

laborerar jag med

ord som vore de

okända verbala partikelkombinationer

och som om jag handskades

med dem på långt                         avstånd

i en lyrikens ESS-anläggning

 

jag vet inte vad resultatet blir förrän experimentet avslutats
och orden avsatt spår i vakuumkammaren

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 19:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Betraktande världen genom fyrkantiga glasögon? I en film om 007. Med Roger Moore som pistoljär (nyord), hade en mördare åttakantiga glasögon. Som en av oktan tankad frestelse att söka motstå thrillerns sötma. Här verkar en och annan tanke ha trillat in o dit.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP