Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

 

I en bur

vävs poesi och drömmar,

om gröna fält 

 

smekta av atlanten,

medan dagarna tassar

på grusade stigar

 

Längtan hem 

och längtan bort

kan vara svår, även för fåglar

 

Någon borde mata dem 

med tålamodsfrön, smulor av tillförsikt

och kanske lite kärlek

 

De kvittrar mest nonsens

Men vet åtminstone

vad passion är

 

 

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-11 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP