Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

 

 

 

hösten rister träd

löven dansar virvlar glatt

sjunger på en sång




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-12 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
brusande susande
gyllengul
och bristande rött
faller vi med löven
med armarna utsträckta

2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP