Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Vila i frid M.M. 2017/10/12. Du finns i mina tankar, i varje steg!


Vila i frid min barndomsvän

Livet är känt att vara kort, men ditt var mindre än så, den vart tagen av någon annan över skitsnack. Jag kan inte beskriva med ord mina känslor.. även då du valde en annan väg har jag många goda minnen med dig. Vi gled isär efter gymnasiet. Men jag kommer aldrig glömma bort dig min vän. Det är med tungt hjärta att vi aldrig lyckades träffas och snacka som vi brukade förr. Jag föraktar fortfarande det där livet i förorten, folket har tappat verklighets uppfattningen om vad livet går ut på och tappat innebörden med vad det består av. Men du var unik och glömde aldrig bort det.

 

Våld, droger och snabba pengar.. är inget sätt att leva, det är en genomskinlig illusion som många faller för. Men jag minns dig inte att vara så, jag minns dig på ett helt annan sätt och du var bara inte den typen som höll på med sånt i slutändan, och jag försökte alltid hjälpa dig med framtiden. Men man kan bara hjälpa sig själv i denna värld. Det har jag lärt mig nu...

Du hade bott 1 år i dina föräldrars hemland och skulle komma tillbaka till Sverige i december. Bara ett fåtal månader kvar vart du knivhuggen och dog av infektion pga att den staden inte hade resurser för att rädda ditt liv.

 

Från dagis till gymnasiet, min gamla bästa vän.. så många minnen som river upp mig.. och jag har haft så svårt att smälta din bortgång.. så många saker man tar för givet här i livet när man vet att den är kort... tanken bara på att vi aldrig kommer kunna träffas igen bränner hål i mitt hjärta. Jag kommer sakna dig min broder och alla de stunder vi hade våra deep talk om livet och vår gemensamma humor som förlängde det med skratt.. Jag hoppas verkligen att det finns en plats där vi alla kan träffas efter döden oavsett religion eller tro. För du var en god person, en väldigt omtyckt karaktär du var vår orts profil. Du är en stjärna på himmeln och jag kommer sakna dig innerligt!

 

Vila i frid min käraste gamla vän!
Fri vers av M.A.J.R
Läst 601 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-10-13 07:31Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Kraftfull dikt om livets skeende. livet bjuder på död och minnen, ibland vaknar dom sent.
2019-04-28

  Ninananonia
Berörande ord... vänskapen finns alltid kvar i hjärtat...
2018-06-06

  Eva Langrath VIP
Tänkvärda fina ord till en saknad vän.
2017-10-13

  walborg
Tänkvärda minnesord.
2017-10-13

  Lasseman VIP
Fint skrivet, beklagar hans bortgång
ja förorten är en helt annan värld
2017-10-13

  wildrose
Fin text till en saknad vän
2017-10-13

    ADI Nehlin VIP
Så fint och berörande.
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R