Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Vila i frid M.M. 2017/10/12. Du finns i mina tankar, i varje steg!


Vila i frid min barndomsvän

Förort livet tog dig tillslut. Livet är känt att vara kort, men ditt var mindre än så, den vart tagen av någon annan över skitsnack. Jag kan inte beskriva med ord mina känslor.. även då du valde en fel väg har jag många goda minnen med dig. Vi gled isär efter gymnasiet. Men jag kommer aldrig glömma dig min broder. Det är med tungt hjärta att vi aldrig fick chansen att träffas och snacka som vi brukade förr. Jag föraktar det där livet i förorten, folket har tappat verklighets uppfattningen om vad livet går ut på och tappat innebörden med vad det består av. 

 

Våld, droger och snabba pengar.. är inget sätt att leva, en genomskinlig illusion helt enkelt. Men jag minns dig inte att vara så, Jag minns dig på ett helt annan sätt och jag försökte hjälpa dig så gott jag kunde. Men man kan bara hjälpa sig själv i denna värld. Det har jag lärt mig.. Vila i frid kära gamla vän! 

 

Från dagis till gymnasiet, min gamla bästa vän.. så många minnen som river upp mig.. och jag har haft så svårt att smälta din bortgång.. så många saker man tar för givet här i livet när man vet att den är kort... tanken bara på att vi aldrig kommer kunna träffas igen bränner hål i mitt hjärta. Jag kommer sakna dig min broder och alla de stunder vi hade våra deep talk om livet.. Jag hoppas verkligen att det finns en plats där vi alla kan träffas efter döden oavsett religion eller tro. För du var en god person, en väldigt omtyckt karaktär du var vår orts profil. Du är en stjärna på himmeln och jag kommer sakna dig innerligt!
Fri vers av Mathias J. Rindeborn VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-13 07:31Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tänkvärda fina ord till en saknad vän.
2017-10-13

  walborg VIP
Tänkvärda minnesord.
2017-10-13

  Lasseman VIP
Fint skrivet, beklagar hans bortgång
ja förorten är en helt annan värld
2017-10-13

  wildrose VIP
Fin text till en saknad vän
2017-10-13

  ADI Nehlin VIP
Så fint och berörande.
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mathias J. Rindeborn
Mathias J. Rindeborn VIP