Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


lär

du lärde ju faktiskt känna mig innan

jag
det betyder något

ta del av del av personligt
fint tecknad bild skuggad i
en krets av
oss

torrt varmt men

en gång en port
öppnar glipa bli igen

sedan ska det inte finnas tid sådan tid
längtar mycket hav tång doft vind ah

spinner på den den andra trådens kraft

det är också




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly