Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Vissa datum påverkar mer
än andra,
datum eller händelser
vissa personer,
bevaras,
tätt, tätt intill
hjärtat,

andra
hålls med raka armar
längre ifrån...


som Du!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-13 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t