Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag missade allt - gick miste om dig!

Trasslade runt
vindlade i yrväder
flängde av och an
och medan det så kallade livet
pågick
förlorade jag
allt
gick miste om
dig

och mig

om oss

om
ett
vi





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-14 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t