Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rewind and repeat

 

Jos uvijek cujem

Tvoje tihe uzdahe

Slusacu opet

 

 

Hör fortfarande 

Dina tysta andetag 

Ska lyssna igen 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP