Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15/10

 

värmen och ljuset

överraskande och skönt

hallonen mognar

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 381 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-15 10:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin haiku
2017-10-16

  RitaBrunner
Låter otroligt men med vädret i Sverige kan man aldrig veta vad som händer!
2017-10-15

    ej medlem längre
hallon e gott,ja du må bo långt söderut?
2017-10-15

  Fulbergarn
:) hur lång ner bor du? :)

2017-10-15

  Gunnel Eriksson VIP
Äntligen tänker jag.
2017-10-15

  limerick VIP
Din haiku och hallonen är lika goda!
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra