Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur

Vilka känslor är äkta och värda att tas på allvar
hur ska jag veta om jag ska backa eller gå vidare framåt
hur ska jag kunna se min smala stig när allt mörker skymmer sikten




Fri vers av Ananas
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-15 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas