Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Ur allt det här
ska det växa
en blomma

Spirande röd
ska den gro
ur smärtan

Allt ska andas
och tårarna
ska torkas torra

Hjärtat ska lagas
och hoppet födas
på nytt igen

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-16 03:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skriven med kälsla
2017-11-04

  Solstrale VIP
Vackert symboliskt!
2017-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Just det här är bra att säga till sig själv, ofta...tack för en fin och uppmuntrande dikt...
2017-10-21

    Tommy M
God koncentration i dikten och en tilltro som känns äkta! Mycket fina klanger, exempelvis allitterationerna i den fjärde strofen.
2017-10-16

  Annie b'larsson VIP
Allt kommer att bli bra igen. Var inte rädd. allt kommer bli bra.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP