Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att lära känna sig själv!


Svårt,
Har man att komma ihåg sakar och ting

Svårt,
Hittar man sig fram till sig själv

Svårt,
Att man lätt sakar och ting falla ihop

Svårt,
Att vara en hel människa

Svårt,
Att vara en halv människa

Svårt,
Att vara en låtsas människa

Svårt,
Att integrera, anpassa sig vart man bor

Svårt,
Att fly bort sig

Svårt,
Att ur sorgen ta ut sig

Svårt,
Att acceptera sig

Svårt,
Att förneka

Svårt,
Att acceptera

Svårt,
Att leva

Svårt,
Att dö

I en alltmer svartmålat värld
I ett alltmer mörkt, dyster land

Sverige!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-10-16 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP