Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickorna i mörkret är stjärnorna vi ser om natten


den nyföddas oskyldiga blick

oskuldsfull, tillitsfull


ett nytt blad 

att fästa i livets träd


skira gröna klorofyllda

bland gula, röda, döende


strävande årsringar 

som kommer växa millimetersvis


andra ska falla ifrån

dra sina sista andetag


få dricka livet en sista gång

en sista suck


viska jag ångrar ingenting

ty jag älskade in i det sista


innan taget släpps

innan löven faller


älska

och älska igen


intill sista andetaget

minns mig så 


just så

in i det sista ögonblicket


leende

levande


älskande

fullbordad















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-16 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken."
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP