Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satan, här en metafor för besvärligheter och tråkigheter.


när satan visat sig...

 

när satan har visat sig för många gånger
då går man vidare

man skall skaka av sig hån
och andras tillkortakommanden
som drabbar oskyldiga 

se istället godheten och ljuset
le och lys i höstmörkret
famna färgerna hos människor
som vill väl

låt din energi brinna för det trygga
det du vet stärker dig
och du behöver bara vända dig om
och se bakåt för att få kraft

 

 

©tk.

 

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-17 13:02



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Som en gammal indian sa till en ung pojk: vi har alla två vargar inom oss som slåss, en god och en ond. Pojken fråga: Vem vinner ? Den du föder, svarade den gamle mannen.

Kom och tänk på den när jag läste dina rader... För ingen av oss är perfekt ...
2017-11-01

    ej medlem längre
satan fyller 43 år på söndag.
2017-10-19

  Carl Mikael Fäldt
Ljusets Ängel finns kvar i "Satan"

Glöm aldrig det!
2017-10-18

  Eva Langrath VIP
Kloka ord
2017-10-18

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att kommentera eftersom
satan inte finns i min värld.
De uppmuntrande stroferna på slutet
kan jag ställa upp på.
2017-10-18

  Maj-Lis VIP
Fina ord från dej
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra