Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IlseVilsePindel

Min sol går upp
Över bleka stränder
Vad gör jag här
I främlingars länder?
Vilka är ni
Som stjäl min lyra?
Vilka är ni
Som pröjsar min hyra?
Var är mitt svärd
Och min värdiga andel?
Var är min dröm
Och min andliga vandel?
Var är Sanita, min starkaste häst?
Var är skomakaren, om ej vid sin läst?
Var är slagfältet och var är hedern
Var är likarna, de som svor eden?

Jag tappade allt och gick vilse på färden
Nu är jag här
Men var är världen?





Fri vers av Ellen Maria Alibi
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen Maria Alibi
Ellen Maria Alibi