Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mannen som låter sig hatas




Du får givetvis kalla mig ignorant

En jävla dåre


Du får givetvis hota mig med allsköns straff

Jag lever visserligen inte samma liv som du


Jag tror inte på tomtebloss

Politiska jävla floskler för att vinna röster


Jag är så jävla sexistisk att jag anser män

Som maktar och slår kvinnor

Möjligen är nyligen uppstigna mollusker

Från en osund vattenpöl


Men fortsätt kalla mig sexistisk


Jag är mannen som ni hatar

Mannen som älskar skillnaden


Mellan Män och Kvinnor



Jag är jävligt stolt över att vara Hane/Man



Så hata på-det rör bara upp slammet

I den damm du lever i



Själv simmar jag med delfiner

I en evig samvaro




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-18 23:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En väldigt engagerande text. Politiskt korrekt är väl en text bara på papperet det är skrivet på. Hur människan bakom pennan är? Möjligt trött på att passa in i ramar och sätt att betrakta tillvaron. Möjligt trött. Litet som Rune.
2017-10-19

  Titti Rydberg VIP
Nej så klart inte som ignorant, eller hata dig. Jag tycker att du är en älskvärd och omtänksam man.
Och hen betyder ju höna!!!
2017-10-19

  Titti Rydberg VIP
Kan inget annat än att hålla med dig.
Det finns en anledning till att vi är skapade som till man och kvinna.
Man och kvinna ska komplettera varandra <3
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt