Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allemansrätten


Jag hoppas ni vet att "Svenska Jägarförbundet" lobbar på

För att avskaffa vår tusenåriga lag!


Förbundet anser att svampplockare -naturälskare-fotografer

Måste JAGAS bort från Guds fria natur.


Med tanke på att 300000 så kallade "jägare" ansluter sig

Genom medlemskap


Kan du snart glömma din frihet att finnas utanför staden!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Carl Mikael Fäldt
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-19 00:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Innan vi går med i Nato
Är jägarna de enda som
Kan försvara oss om lede
FI kommer. Så det kanske
Bara är bra om lite djur
stryker med i övnings
Syfte?
Ursäkta lite avvikelse
Från "ämnet"



2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt