Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNGLIG TOALETT

Kungarna störtas

från tronen en efter en

sanningen segrar

SVT, TV4,

Aftonbladet får skämmas

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-19 17:38



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Sexualiteten är ett känsligt språk som trivs bättre bland ödmjuka än bland mäktiga. Maktmissbrukaren använder alla till buds stående medel, gör ömhet till hårdhet, gömmer sitt hjärta i kött, gärna bakom en trevlig yta.
2017-10-27

  Valter Örn VIP
Det finns hur många exempel som helst på människor som är förblindade av framgångarna i media och står där och kråmar sig. Detta beror på fårskocken som oreserverat hyllar dem.
2017-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att sanningen kommer fram i ljuset...
2017-10-21

    ej medlem längre
Sanningar brukar hinna ifatt. Det finna alldeles för mycket skit bakom fasaderna. Bra skrivet E..
2017-10-21

    ej medlem längre
Bakom de mest förtroendeingivande fasaderna vilar de fulaste ansiktena.
2017-10-20

    Dan Myrbeck
Underligt att vissa personer inte
upplever sig ha några gränser,
utan kan göra i stort sett vad
som helst.

Det kunde jag aldrig tro om
Martin Timell..
2017-10-20

    ej medlem längre
Precis som David skrev finns de där männen överallt i samhället. Ju högre upp de sitter i pyramiden, desto större friheter tar de sig och har fram tills nu ofta enkelt kommit undan med det också. Det är på tiden att vi ser till att snabbt spola ner den osunda kulturen och samhällsstrukturen, som har skapat så mycket elände i världen, rätt ner i toaletten, där den hör hemma... för alltid...
2017-10-19

    ej medlem längre
Upprörande och skandalöst!
2017-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Vem kan man lita på?
Man ser ett ansikte, men inte människan bakom!
2017-10-19

  DavidM VIP
Det är viktigt att beteendet och förövarna, som tycks finnas i alla delar av samhället, ställs till svars.
2017-10-19

  ULJO
Det är skandal när profiler svenska folket haft förtroende för och litat på, kanske sett upp till bär sig åt som svin. Sparka dem med omedelbar verkan.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP