Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To be

I Am The Creator
of my choice and my experience
do I have a problem with that
hm




Fri vers av Elwania
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-19 22:54



Bookmark and Share


  aol
Bra där, att just vara sej själv.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania