Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NATTENS MÖRKER

 

Tänk om du

låg bredvid mig

i nattens mörker

 

sträckte ut din hand

gav mig trygghet

i var dags saknad

 

tänk om jag

låg bredvid dig

i nattens mörker

 

sträckte ut min hand

gav dig sinnesro

i var dags längtan


tänk om vi

låg bredvid varandra

i nattens mörker

 

sträckte ut våra händer

gav varandra lust

i var dags gryning




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-10-20 16:50



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker längtansdikt med säker rytm upp mot klimax.
2017-10-27

  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker så mycket av att kärleken är stärkande och ger kraft inför morgondagen...
2017-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord...
2017-10-21

  M.Eta
Tryggt att ha någon bredvid sig i nattens mörker. Fint förmedlat!
2017-10-21

    ej medlem längre
Här bor det kärlek och värme bland dina vackra ord..
2017-10-21

  Rise Little One
En text som värmer upp min frusna själ..
2017-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande vackert om längtan och saknad!
2017-10-20

    ej medlem längre
Innerlighet och värme andas din vackra text!
2017-10-20

    ej medlem längre
Helt underbart skrivet. <3
2017-10-20

  ULJO
Njuter av din fina text.
2017-10-20

    ej medlem längre
Kärleken längtan efter trygghet och värme.
2017-10-20

    Lars J
Vacker kärleksdikt, tycker om!
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP