Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMAKEN AV HENNE

 

Hans ögon

klädde av henne

 

plagg för plagg

 

hans blick

såg henne

 

välkomnande

 

naket utslagen

blommande

 

rosen  vällustig

röd och doftande

 

han knäböjde

vördnadsfull

 

smakade doften

av henne

 

med sin tungspets




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-24 17:34



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Hurra ... smakade doften...
så fint!
2017-10-27

    ej medlem längre
erotisk poesi, modig som alltid av denna skrivare, äkta ton, ren och fin... kort sagt; lyrik i dess innersta mening!
2017-10-27

  Petter Wingren
Fin enkel erotisk lyrik. Är det ordet "vördnadsfull" som skiljer ut den från begreppet porr? Nej inte bara, utan själva tonen i språket.
2017-10-27

  Anya VIP
Här hettar det till. Du målar erotiskt med din pensel.
2017-10-25

    ej medlem längre
Sensuellt, nära och erotiskt. Helt enkelt ljuvlig poesi!
2017-10-25

  ULJO
Sann och äkta kärlek stavas så
2017-10-25

  Blomma-Stjärna VIP
sinnlig
poesi
- het!
2017-10-25

  Rise Little One
Erotiskt och vackert diktat om ett intimt ögonblick!
2017-10-24

    ej medlem längre
Två älskande som lockar och förför med sinnliga begär..
2017-10-24

  Valter Örn VIP
Det här är motsatsen till våldtäkt. Det är kärlek i endräkt !
2017-10-24

    ej medlem längre
Sensuellt och mycket lockande.
2017-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Het text!
En önskan eller ett ljuvligt minne?
2017-10-24

    Jag är fan större än Sartre
Erotiskt som fan! Snart klarar nog inte samtiden av den här typen av texter.
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP