Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trovärdig

 

 

 

alltid ärlig va'

lögnen avslöjas rätt snart

rättvisa skipas




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-21 11:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Visst är det så. Men det finns pyttesmå vita sådana också...
2017-10-21

    ej medlem längre
Ärlighet lönar sig i längden. Man hoppas innerligt på kosmisk rättvisa någonstans. Allting har sitt pris.
2017-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, sanningen brukar krypa fram till slut...fin haiku...
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP