Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns ingen som såg


Dom där kanterna
av sten
gruset i ögonen
tårarna under marken

bilderna du gav mig
grävde upp dom
lämnade inga ord

du stal dom ur hjärtat
rakt framför mig
med tanken bakom tanken

lämnade jag dig
där gräset var för högt
och jorden för djup
för dina avsikter

jag säger inget mer

än att kärleken är stor
den behöver inga rötter
inga skor.




Fri vers av Gudinnan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-23 00:30



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin. Djup som ditt bildspråk. Stark! Tack
2018-05-03

  Maiah VIP
Så djup och fint
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP