Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baskermej!


Liknar en basker!

Hatten på Kastrullen. Hatten av!
Hatten På!
Liknar en basker!




Bunden vers av Mim
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-10-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim