Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans Fall (Narcissistens Mardröm)

Den pelare du byggt upp kommer aldrig att bestå,
Som din förvridna, meningslösa och patetiska existens vilar på.
Där du en gång stod med högmod, arrogans och prakt,
Slås nu sönder under dina fötter av insiktens obönhörliga makt.

Och nedåt slungas du i högsta hastighet utan hopp,
Kraften av fallet krossar alla ben i din veka kropp.
Blodet som du hostar och spottar upp besudlar denna aska grå,
Och denna ruttna mark, denna jord du inte förtjänar att vistas på.

Hängiv dig själv åt döden.
Ditt lik blir för vår existens glöden.

-September, 2015




Fri vers (Fri form) av A. Larusson
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-25 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Larusson
A. Larusson