Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungsförövare


I en nimbus av hidös styrka, utgör du min odiösa kamp.

Du finns med i allt jag gör.

Du är den jag helst vill ha.

Du är min näring, du är min lymfom.

Du är märgens kadaver, min djävulsdöpta hycklare.

Du, min älskling, min blodiga vedersakare.
Ständigt dessa slag som imploderar min märg med svarta vingslag.

Du är min försmädliga trygghet, likväl min ömsinta anfäktelse.

Du är Anteros vingar, du är Osiris djävulska jordmån.

I mina vener penetrerar du mig med ditt försmädliga stoff.




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-25 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet