Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKO - haiku

Dag gick tigande

inga hjärtslag skrev visor

tystnad ekade




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-27 17:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om hur hjärtslagen skriver. Jaa så är det nog för mig med.
2017-10-30

  M.Eta
Tystnad kan vara jobbig ibland, särskilt om man är i ett rum där det enda man hör är en klocka som tickar högt.
2017-10-29

    ej medlem längre
framför allt den mittersta raden är så avundsvärd, så svårfunnen, jag älskar den omedelbart och för alltid...liksom såklart hela dikten, alla 3 raderna men kunde ändå inte låta bli att lyfta 2an över träden... Applåder i massor får du!
2017-10-29

  ULJO
BRA HAIKU OM VARDAGENS TRÅKIGA VEDERMÖDOR
2017-10-28

    ej medlem längre
Tystnad talar högt ibland...
2017-10-28

  Fem hjärtan VIP
En dag gick utan att lämna spår.. Berörande och bra Haiku!
2017-10-27

  Rise Little One
Man värderar sina känslor annorlunda i tomhet och tystnad.
2017-10-27

  Onomatoprofet VIP
Kanske bra med såna dagar också ibland
2017-10-27

    ej medlem längre
Man kan riktigt känna den gapande tomheten, och kanske även en längtan efter att skriva sig till en annan värld? Bra Haiku!
2017-10-27

    ej medlem längre
Texten speglar en längtan efter något annat än grå vardag.

2017-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om en dag man helst vill glömma!
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP