Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig


Om du inte vill ha mig längre

Är det ditt val


Jag tänker fortsätta

Låta min kärlek till dig


Flöda med mitt livs flod.




Jag kommer stötta dig i dina beslut

Kommer vara samma tråkiga man

Som du en gång älskade


Kommer vaka över dig

Som en Far




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-27 18:11



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kärlek och omtanke
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt