Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kod röd.

Depression.
Ännu en terapisession. En inre aggression.
En sorg omringad av en borg.

Frustration av att jag är i klon av en depression. Mitt hjärta sviktar och jag siktar mot land, men jag är en skogsbrand.

Vill kasta mig ut, finna ett slut.

Vållande till egen död, ett hjärta i nöd.

Kod röd.




Fri vers av poesispillror
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-27 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror