Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han.

Vi möttes mitt i mörkret.
Orden möttes långt in på sennätterna.
Ord blev till kärleksfulla känslor.

Hans själ mötte min trasiga själ,
och någonstans längst vägen
så blev min tro om världen,
något ljusare, något mer hoppfull.

Jag blev kär när jag allra minst trodde att jag skulle bli det.




Fri vers av poesispillror
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror