Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsexemplar.

Trasig.

Varenda del av mig har gått itu, och jag är trasig.

Kvar av det som var är bara spillror.

Jag är trasig.
Defekt.

Ett måndagsexemplar.
Obrukbar.

Jag gick i kras,
kanske är det bara en fas?

Jag är trasig.




Fri vers av poesispillror
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-03 11:12



Bookmark and Share


  Futureprincess
Vi är alla lite trasiga mer eller mindre, men vi kan läka!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror