Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla säg mig.

Förklara snälla så att jag förstår,
varför tystnar ni när jag kommer och
varför skrattar ni när jag går och varför
låter ni min fråga kvarstå?




Fri vers av poesispillror
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-13 16:42



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
hahhaa
kom inte alls nära dem. punkt slut
för att de helt enkelt behövs inte i ditt liv så behandla dem precis som man bortse från mejlet (skräp del )
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror