Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR JAG SÅG DIG KOMMA - tanka

Den bleka dagen

vände sig längtande om

såg solsken komma

gående i gula löv

himlen klädde dagen blå




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-10-28 16:51



Bookmark and Share


  M.Eta
Tycker mycket om"såg solsken komma gående i gula löv"
2017-10-29

  Anya VIP
Vackert. Tycker särskilt om den inledande raden. Du fångar höstens själ.
2017-10-29

    ej medlem längre
Snyggt..
2017-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
det är kärlek...
2017-10-29

  Rise Little One
Naturen är vacker och glad under din poetiska penna.
2017-10-28

    ej medlem längre
Så vackert.
2017-10-28

    ej medlem längre
Färgrikt och hoppfullt!
2017-10-28

    ej medlem längre
En färgexplosion av smygande livsglädje. Riktigt vackert!
2017-10-28

  ULJO
Fint
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP