Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gymnasieexamen

En gymnasieexamen var så lång ur sikte att jag sänkte blicken.
Orkade inte snudda vid tanken av att jag inte lyckades,
det var som att mitt liv styckades.

Jag kommer inte att ta studenten,
det är som att jag snubblade över slänten.
Jag var så himla nära mitt mål,
men jag kommer inte få utbringa ett skål.

Jag kommer inte bli klar i år,
för jag är i klon av en depression.




Fri vers av poesispillror
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-28 17:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det är helt OK att må dåligt. Även om det naturligtvis inte är önskvärt. Studenten är för många en väldigt rolig upplevelse, men det är egentligen bara en dag bland livets alla dagar.
Det borde väl gå att ta studenten ändå, även om du måste komplettera/gå om ett år kanske. Då får du förvisso inte fira med din klass. Men oavsett så bör du väl kunna vara med och fira på studentdagen.

Viktigast är dock att du mår bättre!
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

poesispillror
poesispillror